DutchMacFreak

Changing your site, once upon a time…

Changing your site, once upon a time…

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image 186


Wie ik ben?

Een DutchMacFreak - het pseudoniem voor Arnold Meeuwsen.

Een gedreven hobbyist, die in zijn werkzame leven werkte voor verschillende bedrijven in de Plastics Industrie. Zijn laatste werkgever was GE Plastics. (Sabic IP sinds 2007)
Waar hij voornamelijk verantwoordelijk was voor de Marketing Technische ondersteuning aan de Automotive Industrie, en toeleveranciers aan grote automerken.

Grote technologische successen werden geboekt. Staal werd vervangen door Plastic. De applicaties die ontwikkeld werden voor zowel het interieur als exterieur van de auto waren oprecht revolutionair te noemen . Enkele bekende voorbeelden zijn de eerste plastic bumpers aan de Ford Sierra in 1981, begin jaren negentig de plastic spatborden van de Renault Clio en de zeer opvallende Smart Car geproduceerd door Mercedes met een totaal ingekleurde Plastic Carrosserie. Plastic heeft de gehele industrie totaal veranderd en de huidige vormgeving van onze auto was ondenkbaar geweest zonder plastics!

Er is in ieders leven een moment van.....? Wat doe je na het werkzame leven? Video filmen en fotografie als hobby hebben altijd mijn grote interesse gehad, en door de opkomst van de computer begin jaren tachtig, ontstond mijn belangstelling voor het digitaal bewerken van videobeelden en foto's.

Dat doe ik nu al meer dan zesentwintig jaar. Aanvankelijk begon het allemaal lineair, waar video en fotografie vandaag allemaal non-lineair wordt bewerkt. De technologische ontwikkelingen in computerland volgen elkaar in zo'n hoog tempo op dat bijna alles mogelijk is op het gebied van foto en video bewerking.

Uit het pseudoniem kun je afleiden met welk platform ik werk.


Veel kijk plezier, heeft u vragen? Neem dan
contact op.